HArJUn nAVETta sijaitsee Vieremän Niemisillä idyllisessä maalaismaisemassa. Maisemaa halkovat koivumetsät ja heinäseipäät luovat mitä parhaimman maalaisromanttisen tunnelman juhlien viettoon. Maalaismiljöötä koristavat myös lähistöllä sijaitsevat savupirtti, savusauna sekä rintamamiestalo.

Meillä Harjun Navetassa voit viettää unohtumattomia pienempiä perhe- tai yritysjuhlia. Rakennus on tunnelmallinen vanhan kivinavetan sisälle rakennettu moderni tila, joka mahdollistaa noin 30 hengen tilaisuudet. Käytössä on salin lisäksi keittiötila sekä tunnelmaa luova takka. Lisäksi halukkaat voivat rentoutua saunan lämmössä, mitä kauneimman suomalaisen maiseman ympäröimänä. Käytössänne on hyvät äänentoistolaitteet, älytaulu, kannettava tietokone sekä wifi.

Ruoka- ja kahvitarjoilut hoidamme toiveiden mukaan pitopalveluiden kautta. Harjun Navetalla ei ole anniskeluoikeuksia, mutta paikalle on mahdollista tuoda omia alkoholijuomia. Kesäaikaan juhlia voi viettää myös Harjun lavan puolella aidossa lavatanssitunnelmassa!

lÄMPIMÄSTI TERVeTULOA TUtUSTUMAAn
TIlOIHIMME JA PAlvELUIHImME.
TOTEUTETAAn YHDeSSÄ IKIMUISTOInEn TAPAHTUmA!