rIEnTOLAn tALOLLa on pitkä historia Vieremän kunnassa lähinnä konsertti- ja tanssipaikkana. Nyt vanhan rakennuksen tilalle
on noussut uusi Rientola.

Meillä voit viettää tilaisuuksia, tapahtumia sekä juhlia. Modernissa ja viihtyisässä Rientolassa järjestyvät niin perhejuhlat kuin yritysten ja järjestöjen kokoukset, pikkujoulut sekä muut tapahtumat.

Järjestämme lounaat, illalliset sekä kahvitarjoilut pitopalvelun kautta tilaisuuksien ja toiveiden mukaan. Rientolalta löytyy myös anniskeluoikeudet.

Rientolassa tanssin ystävät saavat nauttia upeasta 350 m2 kokoisesta puisesta tanssilattiasta. Illalla salissa voivat kokeilla taitojaan myös karaoken harrastajat. Suunnitelmissa on järjestää esimerkiksi loma-aikoina perheen pienimmille oma peuhupaikka, jossa odottavat jännät merirosvoleikit ja ihanat keppihevoset!

Rientolan yhteydessä on myös erillinen kylätalon rakennus. Tilassa sijaitsevassa kahvilassa onnistuu pienempien kokousten ja tapaamisten järjestäminen. Kesäaikaan on käytettävissä myös Sotkunlammelle avautuva terassi.

lÄMPIMÄSTI TERVeTULOA TUtUSTUMAAn
TIlOIHIMME JA PAlvELUIHImME.
TOTEUTETAAn YHDeSSÄ IKIMUISTOInEn TAPAHTUmA!